Ensimmäiset 4 viikkoa takana

image

Tällä kertaa kirjoittelen Kuopion HopLopista!
Kuvan blenderi piti hankkia että saa jauhot ja vellit sekaisin!

Nyt alkaa tuntua että lihakset alkaa vähitellen muistamaan mitä bodytreeni on ja tuntuma paranee joka treenissä. Kroppa imee kyllä ravintoa yllättävän kovasti. Pidin tuossa kevyellä viikollakin kalorit 3700-3800 välillä mutta silti vaan meinas nälkä vaivata. Eilen lauanataina herkuteltiin ja arviolta 5000 kcal uppos suht helposti.

Paino nousi ensimmäisen kuukauden aikana 700g. Nyt kyllä tuntuu että lihas ottaa niin hyvin treeniä ja ravintoa vastaan että odotan kyllä että kilon verran tulisi seuraavan kuukauden aikana:-)

Toki kiire ei ole mihinkään, 500g/kk x24kk = 12 kiloa. Eli parin vuoden päästä pitäisi olla 92-93kg. Se olisi jo hyvä off-paino jos saa rasvat pidettyä alle 12.

Treeneissä jatkan toistaiseksi samoilla liikkeillä ja pyrin lisäämään intensiivisyyttä. 1 kova setti per liike, se on ehdottamasti mun juttu. Lihas nopeasti rikki ja sitten paljon lepoa ja ravintoa, siinäpä ne perusseikat massan hankintaan. Tämä yksi kova sarja per liike vaatii päätä aika paljon sillä siinä on sitten saatava kaikki irti kerralla.
Mietin että siirtyisinkö 4 jaettuun kiertoon mutta toistaiseksi pysyn vielä 3 jakoisessa sillä arkityön fyysinen kuormitus on sen verran kovaa että menee palautuminen liian tiukille.

Nyt jatketaan tätä minilomaa ja tiistaina palataan taas täys rähinä päällä salille!

Kovia treenejä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s