Jatkoa 4viikon summaukseen

image

Tuossa sunnuntaina kirjoittelin reissun päältä hiukan ajatuksia ensimmäisestä treeni kuukaudesta. Sitten eilen muistin että pitäähän sitä jotain faktojakin saada siispä rasvaprosentti pihdit kotiin ja tänä aamuna mittauksia.
Ensin puntarille joka näytti 81.2kg (lähtö oli 80kg). Rasvaprosentti oli 11.48 eli täsmälleen sama kuin kuukausi siten joten lihakset KASVAA! 🙂 Sitten otetiin mittanauha käteen… Reiteen oli tullut puoli senttiä ja pohkeeseen puoli senttiä lisää. Vyötärö ja käsivarsi olivat pysyneet samana.

Kuukausi on aika lyhyt mittaus väli varsinkin ympärys mitoille mutta haluan näiden avulla kuitenkin pitää tarkan kontrollin ettei painonnousu ole pelkkää läskiä.
Todella tyytyväinen olen näihin tuloksiin. Ennenkaikkea kertoo siitä että kokonaisuus toimii (treeni, ravinto ja lepo).

Sitten tultiinkin Marjon kanssa hyvillä fiiliksillä treenaamaan ja vaikka en painoihin juurikaan kiinnitä huomiota niin oli kiva huomata että esim. Alavinopenkin (pääliike rinnalle) sarjapaino on kasvanut 5kg. Mutta ehdottomasti parasta oli taas uskomaton tuntuma lihakseen. 4 kovaa sarjaa rinnalle, 3 kovaa ojentajille ja 2 kovaa haballe. Aika lämmittelyineen 65min ja tuntui että koko yläkroppa räjähtää!
Niin pahasti veti sippiin että puolen tunnin päikkärit tuli kyllä tarpeeseen!

Näillä eteenpäin!
-J-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s