Paino(t) nousee!!

Alkuun linkki David Henryn poseeraus suoritukseen tämän vuoden Arnold classicissa

http://ow.ly/uFdsF

Ei mitenkään erikoisen hyvä poseeraaja mutta kunto on kyllä kova!

 

Omat treenit jatkoi hyvää kulkuaan viime viikolla, joka lihasryhmän pääliikkeeseen sai joko lisätä kiloja tai tuli aiempaa enemmän toistoja joten erittäin tyytyväinen olen tällä hetkellä siihen miten homma toimii. Oman kehonpainon nousu meinaa kyllä hieman lähtä lapasesta:)

Lauantai aamuna tyhjänä puntari näytti 83,6kg eli kuuden viikon aikana painoa on kertynyt 3,6kg lisää. Tosin varsinkin viime viikolla oikein tuntui että kroppa imee ihteensä kaiken ruuan mitä suuhun pistän. Tosin totuus voi olla karu kun kahden viikon päästä on seuraava rasva% mittaus. Kalorit on nyt pidetty siinä 3700-3800/päivä. Ainoa muutos mitä siihen tein viime viikolla oli se että vaihdoin päivällisen ja lounaan eväät keskenään. Tällä tavalla ehdin saamaan enemmän hiilareita koneeseen ennen treeniä. Tosin kaikki kolme treenin jälkeen syötävät ateriat sisältävät myös hiilareita mutta ei niin paljon. Käytännössä jako menee suunnilleen niin että 65% päivän hiilareista ennen treeniä ja 35% treenin jälkeisiin ateriohin. Olen huomannut tässä että todella tärkeä osa hyvää ruokavaliota on myös tämä aterioiden ajoitus ja se että mitä syö mihinkin aikaan päivästä. Tässä on jännä seurailla miten kroppa reagoi pieniin ajoitus muutoksiin, pyrin pistämään asioita tarkasti mieleen sillä näistä jutuista on varmasti äärettömän paljon hyötyä siinä vaiheessa kun ruetaan oikeasti dietille. Sillä dietillähän EI ole tarkoitus tiputtaa painoa vaan polttaa rasvaa!

Tämä viikko treenataan vielä täysillä kolme jakoisella ohjelmalla ja ensi viikolla kun on kevyempi pumppiviikko niin siirrytään sitten pikkuhiljaa 4 jakoiseen. Siitä tarkemmat tiedot seuraavassa artikkelissa joka ilmestyy ehkä la tai su tai joskus:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s