Lisää kaloreita!!

Kuva

 

Piti käydä pullistelemassa kun ei ollut muutakaan tekemistä. Siinäpä kuva päivän kunnosta:) 

8 viikkoa on nyt bodailtu. Mennyt viikko oli tosiaan kevyt viikko ja tulevan treeniohjelman liikkeiden testailua. Lauantaiaamuna oli sitten mittausten aika, etukäteen jännitti sillä reenivyöstä olin jo huomannut että vyötärö oli paksuuntunut. Mittanauha todisti sen, vyötärölle oli tullut 3 senttiä lisää. Nooh eipä se kauan häirinnyt kun reiteen oli tullut sentti lisää, pohkeeseen sentti lisää ja käsivarteen 2 senttiä lisää. Mittojen kasvu tuntuu aika hurjalta mutta täytyy muistaa että käsivarret ja reidet on vielä monen sentin päässä siitä mitä ne on joskus ollut. Paino oli la aamuna 84,2 eli 4,2kg on tullut 8 viikon aikana lisää. Pahinta näissä mittauksissa oli se että rasva% oli tippunut 11,4:stä 10,3:een. Ensin oli fiilis että siistiä lihakset kasvaa ja läski palaa mutta tarkemmin kun asiaa pohdin niin tämä on aika huono yhtälö.

Eli toi rasvaprosentin lasku kertoo nyt siitä että liian pienillä kaloreilla mennään ja se jarruttaa tällä hetkellä lihaksen kasvua. Kun tässä ei nyt todellakaan olla millään dietillä vaan yritetään tehdä tuota massaa. Jotenka siis kaloreita lisää koneeseen niin katsotaan paljonko se paino alkaa nousta. Lauantai tulikin tankattua sitten oikein kunnolla niin sanotusti kaikilla herkuilla! Normiruokavalioon otan nyt 500kaloria lisää ja mennään sillä seuraavat 4 viikkoa niin katsotaan mitä sitten tapahtuu.

Treenit jatkuvat suunnitellusti kolmijakoisella ohjelmalla jonka kirjoittelin edelliseen blogitekstiin. Tosin ensi viikko kertoo että jos joku liikkeistä ei kovassa treenissä toimi niin sitten joutuu vaihtamaan. Rinta ja käsi päivää kun testailin viime viikolla niin seuraavana päivänä alkoi kyynärpää kipuilla mutta mikään liike ei tehdessä sattunut. Kuulostellaan ja tuunaillaan tarvittaessa:)

Kovia treenejä!!

-J-

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s