Onni onnettomuudessa!

No niin, keskiviikko 21.5. ja rintatreeni. Normaalit hyvät lämmöt ja valmistelut. Alavinopenkkiä aloin tekemään, lämppäsarjat tuntui hyviltä ei mitään merkkiä mistään ongelmasta kunnes sitten varsinaisella sarjalla kolmannella toistolla kuului kainaloista ikävä rutina ja tuntui että lihas rupesi rullautumaan. Onneksi kaverit otti välittömästi tangon pois ja sain heti jäitä kainaloon. Kyllä ..tutti, tämä oli just se mitä mulle ei pitäny tapahtua…

Kuva

Jännästi veret laskeutui tuonne käsivarren puolelle. Onneksi pääsin jo perjantaina mangneetti kuviin josta sain tulokset tänään. Ne olivat onneksi erittäin hyviä tilanteeseen nähden. Kyseessä on ison rintalihaksen sisäinen repeämä joka ei vaadi leikkausta,3 cm kokoisella alueelta säikeitä poikki. Kaikki lihaksen kiinnityskohdat ovat kuitenkin kuvien mukaan ehjät. Ennuste on että 3-4viikkoa lepoa jonka jälkeen aletaan vähitellen treenaamaan.

Sinänsä loistavaa ettei tarvi operoida sillä siitä toipuminen olisi vaatinut pidemmän ajan. Nyt vaan sitten oleillaan ja kuulostellaan että milloin tuota oikeaa puolta pääsee jumppaamaan. Jalkatreeneiä ja kuntopyörää tulee olemaan seuraavien viikkojen ohjelmassa.

Tätä pitää nyt tarkoin miettiä että millä tavalla sitten lähdetään treenaamaan kun kunnon treenien aika taas tulee, mutta vielä ei jaksa kauheasti asiaa pohtia. 

Nyt jäitä kainaloon ja lepäämään!

-J-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s