Ravinto!

Hups, piti kirjoitella jo viikonloppuna mutta päivät menee niin joutuin että aina ei ehdi tänne:)

image

Ravinnon pariin on taas aika palata tälläkin blogilla. Tuntuu että ravinnosta kirjoitetaan joka paikassa ja some on täynä ruoka-annosten kuvia. Minun mielestä se on pelkästään hyvä asia ja toivon että sen seurauksena ihmiset ihan yleisesti panostavat hiukan terveelliseen syömiseen ja sitä kautta yleiseen hyvinvointiin.
Terveellisen ruuan syöminen ei ole kauhean vaikeaa. Muistat vain syödä kaikkea monipuolisesti ja tasaisin väliajoin. Tähän toivoisin myös kaikkien vanhempien kiinnittävän huomiota lastensa ruokailu tottumuksissa. Lasten ei kannata aina antaa itse valita mitä suuhunsa laittavat. Totta kai jos joka päivä välipalaksi on karkkia tai pullaa niin ei varmaan pian maistu hedelmät eikä marjat.

Itsellekin ravinnon merkitys löi ällikällä (taas). Kun tuossa päästin kolmisen viikkoa menemään silmämääräisellä syönnillä niin jopahan rupes vatsa turpoileen ja oli sellainen vähän huono olo. Laskinpa sitten syömiset paperille niin hupsista kaloreita tulikin n.500 oletettua vähemmän.
Nyt on viikon päivät mennyt taas kaikki eväät puntarin kautta. 6 ateriaa päivässä 3500-3600 kaloria ja suhteet kohillaan niin jopas taas on eri olo ihmisellä. Viime lauantaina otettiin vielä vähän extra tankkausta yht. 5500kcal 🙂 lisäys tuli pääasiallisesti suklaasta ja punaviinistä:) massakaudella pitää muistaa nauttia asioista.
Dietti jaksolla ollaankin sitten jo eri tarkkoja noiden tankkaus aineiden kanssa mutta kyllä mulla tulee sinnekkin mahtumaan lasi punaviiniä aina väliin:)

Nyt tuleekin viikonloppuna täyteen 6kk tätä mun projektia, täytyy koittaa ehtiä mitata vähän rasvoja yms. Aamupaino on nyt pysytellyt siinä 90kg tuntumassa. Saa nähdä mitä mittaukset nyt näyttää kun tähän tuli toi huonomman syönnin jakso:(
Raportoin tuloksista ensi viikolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s