Loistava kevyt viikko:)

Palauttavaa viikkoa näin treenien osalta tässä vietetty ja täytyy sanoa että kylläpä tuli oikeaan paikkaan. Nyt eletään jo perjantaita ja ei kyllä ole mitään haluja vielä kunnon treeniin. Huomaa selvästi että keho on ollut jo palautumisen suhteen äärirajoilla sillä yleensä kevyen viikon puolivälissä on jo tuntunut siltä että pitäisi jo painaa täysillä mutta nyt olo on lähinnä sellainen että treenin vois kyllä vaihtaa päiväuniin. Uni on kyllä tällä viikolla maistunut ja sehän on hyvä merkki ettei ainakaan ylikunnon puolelle ole päässyt lipsahtamaan.

Hauskinta oli taas huomata että kun ei ole viikkoon tehnyt kunnon treeniä niin lihaksista on vähän paineet hävinnyt ja aamupaino oli kilon verran tipahtanut vaikka syönti on kyllä ihan hyvällä mallilla. Periaatteessa pyrin tässä kokoajan vähitellen nostamaan hiilareiden määrää jotta saataisiin kunnon paineet aina treeniin. Myös hiilareiden ja BCAA:n ajoituksia on tarkennettu ja ainakin viime perjantain (viimeinen kova treeni) oli kyllä paineet hyvin kohdallaan.

Viime viikonloppuna oli Jyväskylän SM-karsinta ja taso näytti aika huikeelta. Nyt jännityksellä seuraamme Tampereen karsintoja jossa kaksi tuttavaamme kisaamassa eli Pauliina Kosola woman’s physique sarjassa ja Janika Timonen Team PT Gym naisten bodyfitness sarjassa. Sekä tietysti pitää silmäkovana seurata mitä atlantin toisella puolen tapahtuu sillä nythän on Mr.Olympia weekend Las Vegasissa. Näistä tapahtumista saa varmasti taas kovasti lisä motivaatiota omiinkin treeneihin!

Ensi viikolla sitten enempi treeniasiaa kun pääsee taas tosi toimiin!!
Massiivista viikonloppua !!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s