Nordic fitness expo!

Tulipahan tuossa lauantaina pyörähdettyä lahdessa katsomassa kisoja ja häröilemässä messu alueella. Taas aikataulujen vuoksi Illan pro kisaa ei ehditty jäädä katsomaan mutta kyllä oli paljon katseltavaa jo päivän SM-kisoissakin.

Woman´s physiquessa kilpaili ystävämme Pauliina Kosola. Valitettavasti Pauliina ei mahtunut kuuden finalistin joukkoon tällä kertaa mutta toivottavasti näemme hänet jatkossakin kisalavoilla. En sen enempää kommentoi sijoituksia. Tuomarit päättää ja ne on tulokset. Kaiken kaikkiaan upean näköisiä naisia ja kovassa kunnossa.

Messuilla törmäsin vanhaan tuttuuni Marko ”supermassa” Savolaiseen

20141011_111637

Oli kiva vaihtaa kuulumisia. Marko on tuonut markkinoille oman supermass nutrition lisäravinne sarjan. Ensimmäisinä tuotteina sarjaan tuli reenin ympärille suunniteltu pre-, intra- ja afterzone setti joka tarttui itsellekkin heti mukaan.

20141012_151928

Tänäänpä lähtee tuotteet sitten testiin kun illalla mennään hakkaamaan selkä pumppiin. Jatkossa kaikki halukkaat saavat näitä tuotteita saliltamme! Ensi viikolla sitten on varmasti jo antaa tarkempaa tietoa tuotteiden toimivuudesta mutta innolla kyllä odotan illan treenejä:)

Markon kanssa rupatellessa meni noi CBB luokat hiukan ohi niin että ehdin näkemään vain palkintojen jaon ja overall taistelun ja täytyy kyllä tästäkin sanoa että kyllä oli äijät tikissä.

Sitten olikin aika siirtyä seuraamaan miesten kehonrakennuksen sarjoja. Ei voi kun ihastella äijien kuntoa joka sarjassa oli kaverit huikean kireitä ja hyvässä lihassa. Omasta mielestäni kisojen ehdottomasti kovin ukko oli Markus Heinänen joka voittikin overall kisan ja most muscular palkinnon. Kova oli kyllä Mikko Leppänenkin joka voitti -80kg sarjan. Raskasta sarjaa taisi kaikki odottaa eniten jossa Killeri Kujala ja Peter Wilenius ottivat yhteen. Täytyy kyllä sanoa että ei voinu ku suu auki tuijottaa Wileniuksen kuntoa, sanoisinko että huikeaa kehitystä on miehellä tullut.

Kaikenkaikkiaan mielestäni erittäin hyvätasoiset kisat ja oikein mahtava tunnelma oli seurata kisoja. Nyt sitten innolla valmistautumaan omaan selkätreeniin. Olo on sellainen että lahdesta tarttui itseenkin vähintään pari kiloa lihasta:)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s