Supermassa viikko!

20141012_151928

No niin, viime lauantain NFE messuilta siis tarttui mukaan toi Savolaisen Markon uusi tuotesarja ja sitä on viikon ajan käytetty. Normi treenikierto eli 4 treeniä viikkoon sisältyi. Eka treeni zone tuotteiden kanssa oli heti sunnuntaina. Silloin oli vuorossa selkä ja pohkeet. Treeni oli loistava, n.30min. Prezonen ottamisesta tunsin että okei nyt alkaa tapahtua, focus oli ihan eri luokkaa kuin muiden tuotteiden kanssa. Pohjetreeni vaan karkas vähän lapasesta ja sain pohkeet sitten niin kipeeksi että 5 päivää olen nilkuttanut… Eli aika pahan tulehdustilan sain aikaiseksi:) Tosissaan näiden tuotteiden ainoa miinus on että ei tahdo malttaa lopettaa treenaamista:)

Viikon kaikki treenit sujuivat todella hyvin ja jopa tuntuu että treeneistä palautuminen on parantunut. Parasta näissä on se ettei tule sitten sellaista yhtäkkistä uupumista kun vaikutus lakkaa (tätä yleensä tapahtuu latureiden kanssa.) Myös vaimoni Marjo kokeili jo tuotteita yhdessä treenissä oli erittäin tyytyväinen sekä tuotteiden vaikutukseen että niiden hyvään makuun. Marjolla vaan nyt menossa kevyempi treenijakso joten hänellä käytetään nyt intraa ja afteria, joulukuun alusta laitetaan sitten Prezone mukaan. Uskoisin että paketti toimii hyvin myös kahvakuulaurheilijoilla ja näiden avulla Marjo menee kohti maaliskuun SM-kisoja.

Itsellä ollut koko viikon sellaiset fiilikset treenamiseen mitä oli vuosina 1998-2000 jolloin olin parhaassa kunnossani. Uskon että vuoden päästä rupean olemaan vastaavassa kunnossa mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan. Eli toisin sanoen treenaaminen maistuu tällä hetkellä paremmin kuin koskaan.

Se mikä on itselle vielä arvoitus että toimiiko tämä reenisysteemi minulla. Olen aina saanut hyviä tuloksia yhden kovan sarjan treenillä (Dorian Yates), mutta nyt siis treenaan huomattavasti kovemmalla volyymillä ja pienemmillä painoilla jotta pystyisin välttäämään loukkaantumiset. Viime kevään rintalihaksen repeäminen haittaa edelleenki reeneissä ja kyllähän mikä tahansa treenityyli kehittää paremmin kuin se että joutuu olemaan treenaamatta jonkin loukkaantumisen takia.

Tässä esimerkkinä tämän päivän rinta, hauistreeni:

Smith vinopenkki (2×20 lämppä) 4×8-12 lisäten aina 10kg/sarja. viimesellä sarjalla kaksi vähennystä

Alavinopenkki kp (1×15 lämppä) 4×8-12

Superina pullover ja flyes loivalla vinopenkillä 3×15+15

Ristikkäistalja 3×15

Hauiskääntö vinopenkillä 4×8-12 painoja kasvattaen ja viimeisellä kaksi vähennystä

Scott-hauiskääntö tangolla 4×8-12 painoja lisäten

Hauiskääntö taljassa 3×15

Forkuille superina rannekääntö ja hammer curl 3×15+15

Palautukset sarjojen välissä oli aika tarkkaan 1min. Pumppi oli kyllä todella hyvä, saa nähdä onkos huomenna paikat kipeenä.

Aamulla pitäis käydä puntarillakin kahtomassa että onko paino lähtenyt nousemaan, editoidaan lukemat tänne sitten huomenna.

Tästä on nyt hyvä sitten aloittaa kevyt viikko. Olo on sellainen että ois kyllä virtaa treenata kovaa mutta nyt maltan mieleni ja otan tähän väliin löysemmän viikon. Nyt pidetään siitä kiinni että kolme kiertoa kovaa ja neljäs sitten ihan kevyesti.

Siispä hyvillä mielin eteenpäin, kaikille hyviä treenejä!!!

ps. Noita Maken tuotteita on saatavissa meidän kauttamme joten ottakaahan yhteyttä ketkä haluaa tavaraa kokeilla niin tilataan tavaraa hyllyyn!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s