Kevyen viikon kuulumiset

Kevyt viikko on nyt lopuillaan ja nyt kyllä huomasi että oli täysin oikein ajoitettu. Alkuviikosta tuntui että voishan sitä treenata kunnollakin tällä viikolla mutta nyt pidin pään kasassa ja koko viikko otettiin hyvin löysästi treenien suhteen. Tämä sitten palkittiin tuossa torstain tienoilla kun huomasin että kroppa oikeasti rupesi palautumaan ja fiilikset nousi entisestään. Se on kova paikka aina tuo kevyen viikon pito kun pää sanoo että trenaa kovaa vaikka kroppa muuten antaisikin merkkejä että lepoa tarvittais. Itse huomaan kevyen viikon tarpeen esim.siitä ettei päiväuni aikaan saakkaan heti unta, se kertoo siitä että kroppa alkaa pikkuhiljaa jo käymään ylikierroksilla ja se hidastaa palautumista. Alkuviikosta meni ma-ke ettei tahtonut päikkäreistä tulla mitään mutta sitten torstaista eteenpäin torkut on taas maistunut ja hyvin on tullut uni (perjantaina taisin ottaa kolmet pikku unet). Normipäivänä nukun yleensä kahdet 15.20min pituiset päikkärit.

Kevyellä viikolla muutenkin pyrin pitämään ajatukset mahdollisimman paljon pois omista treeneistä ja keskittyä muihin askareisiin. Tänään lauantaina onkin sitten tankattu oikein kunnolla evästä naamariin ja huomenillalla sitten aloitetaan taas kolmen kovan treenikierron jakso. Edellinen postaukseni taisi olla perjantai ja silloin ei aamupainoa tiedetty, noh viime lauantaina se oli 89,6 ja nyt kevyen viikon päätteeksi tänä aamuna oli 89,2. Mulla yleensä aina kevyellä viikolla hieman paino laskee koska lihaksistoa ei rasiteta juurikaan.

Perjantai iltana käytiin ottamassa rintaa ja käsiä kevyesti niin siinä huomasi hyvin miten kroppa oli palautunut kun tuntui että parilla hauiskäännöllä sai hanskat ihan pumppiin:) Piti keskeyttää homma nopeesti ettei tuu liikaa rasitusta.

Sen verran tuossa perjantaina oli aikaa että kevään dietti jakson ruokavalio pojan sain hahmoteltua. Odotan kyllä äärimmäisellä mielenkiinnolla että miten pää kestää ja saako tuota läskiä oikeast poltettua. Onnkesi maaliskuuhun on vielä pitkä aika ja vielä pitäisi saada mielellään pari kiloa painoa lisää ennen kuin tuo dietti jakso alkaa.

Huomenna lähdetään sitten tykittämään selkää oikein kunnolla. Seuraavalla kolmella viikolla tullaan hieman koventamaan treeniä siten että pakkotoistot ja pudotussarjat tulevat taas kuvioihin.

Palataanpas viikon päästä raportoimaan miten homma etenee. Pitää katsoa jos sais vaikka viikolla tehtyä hiukan videota treeneistä:)

J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s