Hyvää isänpäivää!!

Tulipahan loistava isänpäivä paketti!

20141109_090503

Noilla taas hetken pärjää:)

Tuossa viime viikolla tuli 9kk bodytreeniä täyteen eli tuollainen keskimääräinen raskausaika on ny reeniä takana. Painoa on kertyny 10kg lisää. Tässäpä pari vertailukuvaa.

Berfore:

JM Kuntosali 4.2.2014 DSC6208 DSC6211

After:

DSC7498 JM Kuntosali 5.11.2014 DSC7492

Että tuollaista on nyt saatu aikaan. Eilen kävin kehonkoostumus mittauksessa (inbody 720) niin rasva% oli 16,3 ja paino 90,9kg. Hieman korkella on toi rasvaprosentti koska toiveissa olisi pitää se 12-14 välillä mutta eiköhän se siitä vähän tipu ku saadaan lihasta lisää:) Aiemmin taisin kirjoitella että keväällä alkaisi harjoitusdietti mutta tämä ajatus on nyt haudattu, koska tässä ei nyt ole vara tuhlata kolmea kuukautta miinuskaloreilla. Eli yritetään ens vuosikin tehdä vaan kovasti lihaa lisää niin vois sitten 2016 suunnitella niitä dietti hommia oikein tosissaan.

Kuluneen viikon treenit olivat kaikki aivan loistavia! Nyt on toi ravinto ja ravinnepuoli sen verran hyvällä tolalla että on tosi helppo treenailla. Se on aika mahtava tunne kun edellisenä päivänä treenattu lihas tuntuu olevan pumpissa koko seuraavan päivän! Jalktreeni piti siirtää perjantaille sillä kintut tahtoo olla pari päivää niin kipeet treenistä ettei työnteosta tuu oikein mitään niin nytpä saavat levähtää sitte viikonlopun. En kyllä ois ikinä uskonu että sanon tämän mutta alan uskoa että pienilläkin painoilla voi saada tuloksia aikaan. Esim: perjantain jalkatreenissä kyykyssä oli 70kg ja jalkaprässissä 50kg ja nyt on jalat niin kipeet ettei tiedä miten päin olisi. Se mikä tässä on parasta niin ei kolota niveliä eikä oo mitään ylimmääräisiä särkyjä tai kipuja, Ainoastaan treenattu lihas on kipeä ja sekin vielä oikeilta osa-alueilta. Nyt oikeasti pystyy keskittymään jo siihen että mitä osaa lihaksesta työstetään milläkin liikkeellä.

Tänään mennäänkin sitten työstämään olkapäät ja ojentajat isänpäivän kunniaksi!

J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s