Treeni kuulumisia!

Kulunut viikko oli viimeinen kova viikko tähän sykliin. Eli kolme viikkoa on taas aherrettu kovasti ja sen kyllä tuntee. Kuluneen viikon tiistaina oli vaan sellainen ajatus että jaksa vielä kaksi treeniä niin sitte saa levätä. Tässä on nyt treenattu 4 kertaa viikossa jo jonkin aikaa mutta nyt pudotetaan jatkossa takaisin kolmeen treeniin viikossa. Neljä kertaa viikossa toimi hyvin kun treenattiin pelkästään suoria sarjoja, ehti vielä palautua ihan hyvin. Edellisen kolmen viikon aikana oli mukana jo hiukan pudotusarjoja ja parin liikkeen supersarjoja niin eipä tahtonu enää palautua. Ja todellakin viimeiset 8 viikkoa oon treenannut pienemmillä painoilla ku koskaan aikaisemmin. Lihakset on vastannu reeniin todella hyvin ja ei oo kyllä ollut yhtään huonoa treeniä pariin kuukauteen.

Ehkä on huono puhua että kuinka pienillä painoilla treenaan sillä itse asiassa painot on äärimmäisen raskaat juuri sille lihakselle mitä haluan treenata. Eli nyt keskityn ainoastaan siihen treeneissä että eristetään harjoitettava lihas mahdollisimman tehokkaasti. Se on äärimmäisen hieno tunne kun esim. jalkaprässissä pystyy oikeasti hakemaan vaikka reiden ulkosivun tekemään töitä. Yksi villeimmistä tunteista on kun olkapää treenistä saa sivulohkot kosketusaraksi pariksi seuraavaksi päiväksi, Tietää että treeni on menny haluttuun paikkaan:)

Seuraava kolmen viikon jakso mennään siis kolmella treenillä viikossa. Supersarjoja tullaan lisäämään ja lihasryhmä jako tulee muuttumaan. Pyritään edelleen tehostamaan treenejä entisestään supersarjoilla ja pakkotoistoilla. Toivotaan että levon lisäys toisi lisäpotkua lihaskasvulle:) Eli syödään ja levätään enemmän ja treenataan vaihteeksi pikkusen vähemmän.

Mutta nyt viettämään kevyttä viikkoa, tällä kertaa kevyt viikko menee siten että 4 päivää täyttä lepoa ja sitten loppu viikosta pari kevyttä treeniä ennen ku laitetaan täys höyry päälle.

Mutta nyt syömään!! Rattoisaa lauantaita!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s