Taas mennään!

Kevyt viikko onkin sitten lusittu. Nyt oli kyllä taas niin oikein ajoitettu kevyt viikko kun olla voi. Alkuviikosta oli hieronta joka teki todella hyvää, tosin etureidet oli siinä kunnossa ettei niihin kestäny koskea:) Mutta hieronnan jälkeen oon nukkunu ihan älyttömän hyvin ja ruoka on maistunut todella hyvin. Torstain paikkeilla alkoi jo reenitkin pyöriä mielessä eli rupes äijä oleen palautunut. Pakko se on myöntää että sen verran tuo ikä syö että palautuminen suht hidasta ja tietenkin tuolla unella on äärettömän iso vaikutus. Omalla kohdalla on pakko päästä vähintään 7 tunnin yö uniin ja mielellään yhet pikku päikkärit siihen kaveriksi niin sitten joten kuten palautuu. Tosin itelläkin toi unimäärä toteutuu aivan liian harvoin. Noh kuluneella viikolla on kyllä saanut nukkua tosi hyvin joten nyt pitäs taas jaksaa kolme viikkoa painaa täysillä.

Aamupaino on nyt ollu aika tarkkaan 91kg joten ihan hyvä suunta siinäkin. Nyt siis treenikerrat pudotetaan kolmeen per viikko ja yritän lisätä omatoimista lihashuoltoa. Tänään lähdenki sitten tekemään itselle jotain täysin uutta treeniä. Tehdään rinta ja selkä supersarjoina siten ensin rintaliike ja heti perään selkäliike.

Tänään liikeparit tulee (ehkä) olemaan:

Vinopenkki tangolla/leuanveto

Alavinopenkki smithissä/kulmasoutu tangolla

Flyes/alatalja

Rintaspeciaali/pullover (rintaspeciaali on sellainen liike että otetaan joku lätkä kämmenien väliin ja työnnetään rinnalta kädet suoraksi. Liike suoritetaan seisten. Ottaa makiasti keskirintaan kun joutuu puristaan kämmeniä samalla yhteen todella voimakkaasti. Kai tolle liikkeelle joku oikea nimiki on mutta ei oo tullu vastaan:))

Fiilis on ainaki sellainen että koko yläkerta tulee räjähtämään pumpista, Sarjoja tehdään varmaan riittävästi ja painoja niin paljon että saadaan 8-12 hallittua toistoa per liike.

Muut kaksi treeniä on sitten olkapäät ja kädet ja jaloille sitten oma päivä.

Tuossa vielä linkkinä kevyen viikon kyykky ykkönen

Mutta nyt täytyy alkaa sekoitteleen laturia… loppuun vielä päivän biisi:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s