Raadollista tämä elämä

Tämän viikon fiilikset romahti eilen lauantaina totaalisesti. Sain uutisen että enoni oli kuollut liikenneonnettomuudessa ruotsissa perjantaina. Kohtalon ivaa että enoni on ikänsä ajanut rekkaa nyt hänen elämä sitten päättyi rekan alle. R.I.P Pekka Korjonen.

Mutta sitten treeneihin. Ensimmäinen viikko supersarjoja takana. Sunnuntaina aloitettiin rinta ja selkä treenillä, aivan loistava treeni ja mahtava pumppi koko yläkropassa! Maanantaina sitten oli totaalinen lepopäivä. Tiistaina vuorossa oli kevyt päivä joka sisälsi 20min kuntopyörää, venyttelyä ja nopea keskivartalo treeni. Tein kolmen liikkeen kiertoharjoituksen keskikropalle siten että voimapyörää 15toistoa, selänojennusta 15toistoa(lisäpainolla) ja 1min lankkupitoa(lisäpainolla). Tätä kolme kierrosta ilman taukoa. Sen verran otti että keskiviikkona oli vatsalihakset ihan kipeenä. Keskiviikkona vuorossa oli sitten olkapäät ja käsivarret. Olkapäät aloitettiin superilla viparit taakse+viparit eteen, sitten viparit sivulle+käsipaino punnerus ja lopuksi pystysoutu+niskantakaa punnerrus smithissä. Noiden jälkeen ei paljo käsiä pystyny hartialinjan yläpuolelle nostamaan. Käsille tehtiin hauiskääntö tangolla+ranskalainen istuen, hauis narulla taljassa+ojentajat taljassa sekä yhden käden hauiskääntö taljassa+yhden käden ojentaja taljassa. Tuon treenin jälkeen analyysi oli että aivan liikaa oli volyymia käytännössä viimeinen liikepari käsille oli enemmän haitallinen ku hyödyllinen. Torstaina oli sitten venyttelyä ja rullailua ja suunnittelua.

Sellainen lopputulema oli että yhdistämme tarkan lihastuntuman ja yhden kovan sarjan per liike. Tällä ajatuksella sitten jalkatreeniin. Aloitimme leveällä kyykyllä ja suorin jaloin maastavedolla. Ensin tehtiin 20 toistoa molempia kevyellä painolla, sitten 15 toistoa ja sitten 12 toistoa. Näihin lisättiin painoja siten että toi 12 toiston sarja oli jo suht tiukka. Sitten vähän rautaa lisää tankoon ja varsinainen työsarja, tämä sarja vedettiin ihan loppuun asti. Eli siihen asti kun pystyi tekemään toistoja oikealla lihaksella eli tuntuma koko ajan ettei lihas pääse levähtämään kesken sarjan. Aivan hirvee pumppi! Tästä jatkettiin smith-kyykyllä+reisikoukistus maaten ja lopuksi ojennus+koukistus istuen. Pohkeille tehtiin pohjenousut seisten+istuen. Nyt sunnuntaina jalat on kyllä makeasti kipeät!

Tänään on sitten vuorossa taas rinta ja selkä. Liikkeitä ei oo vielä tiedossa mutta kovaa mennään!!

Pitäkää huolta itesestänne ja lähimmäisistänne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s