Kuulumisia sairastuvalta

Kirjoitellaanpa kuulumiset jo tässä vaiheessa viikkoa sillä flunssa pilasi treenit koko viikolta. Sunnuntaina pääsin tekemään rinta&selkä treenin mutta sitten maanantai iltana iski flunssa päälle. Tiistain ja keskiviikon piti kuumetta, nyt torstaina kuumetta ei enää ole mutta kurkku on vielä aika kipeä. Toiveissa olisi että sunnuntaina pystyisi jo treenaamaan mutta kuulostellaan rauhassa mitä kroppa sanoo. Ihmeesti veti kyllä voimat pois toi tauti. Tiistai ja keskiviikko meni ihan vain nukkuessa ja syödessä. Onneksi ruoka on kuitenki maistunu koko ajan, Helposti on menny 6 ateriaa/päivä ja extrana suklaa jäätelöä lievittämään kurkkukipua:)

Jonkin verran oon tässä kerennyt katsella haastatteluja ja lukea artikkeleja treenaamiseen liittyen ja tässäpä tiivistettynä jokaiselle se varmasti oikea tapa treenata jos haluat lihaksiesi kasvavan.

-Keskity joka treeniin,sarjaan ja toistoon siten että jokainen toisto tulee tehtyä halutulla lihaksella, every rep counts!

-Käytä aina maksimaalisia painoja joka liikkeessä siten että työ pysyy sillä halutulla lihaksella

-Tee sen verran sarjoja ja toistoja että olet varma että palaudut seuraaavaan treeniin.

Noilla periaatteilla kun rakentelee itselleen treenit niin kehitys on varmaa. Tuohon kun lisätään hyvä ravinto ja riittävä lepo niin tulosta tulee.

Kiitokset vielä tätäkin kautta kuluneesta neljästä vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille!! 22.12. on salilla kahvitarjoilu ja paljastetaan vuoden 2014 treenaaja. Marjo kokosikin tuonne FB:n puolelle kuvamatskua kuluneista vuosista. Iso kiitos kaikille! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!!

Mutta nyt jatkan sairastelua, ensi viikkoon!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s