Salikisat Saarijärvi 18.4.2015

Kisapäivä=juhlapäivä! Elikkä Saarijärvellä järjestettiin kahvakuulaurheilun salikisat jotka olivat hyvin vapaamuotoiset ja rennot. Aamulla kello herätti 6.30, aamupala reippaasti naamariin ja lapset mummolaan. Siitä auton keula sitten kohti Saarijärveä. Tilanne oli vähän hassu minun ja Marjon osalta sillä kummallakaan meistä ei oikein ollu mitään tavoitetta tuloksellisesti. Matkalla sanoinkin Marjolle että on kyllä niin flegmaattinen fiilis että mitähän tästäkin tulee.

Kisapaikalle kun päästiin niin fiilis alkoi kyllä heti nousta ja tällä kertaa sellainen sopiva kutina iski takaraivoon. Treenien perusteella ajattelin että työnnössä 6-7minuuttia ku jaksaisi niin ois jo hyvä, sillä 4 minuuttia pitempää työntösarjaa en 30kg:n kuulilla ole tehny. Äijälän Kari nosti kanssani yhtä aikaa ja hänellä oli käytössä 32kg:n kuulat. Sanoin Karille ennen työntöä että mahdollisimman pitkään koitan sinnitellä lavalla.

Lämmittelyssä kaikki tekeminen tuntui suht hyvältä ja sain hyvän keskittymisen päälle. Sitten lavalle, homma lähti hyvin liikkeelle ja maltoin pitää rauhallisen tahdin ensimmäisestä minuutista lähtien. Pää pysyi hyvin mukana suorituksen ajan ja pystyin hyvin rauhoittamaan tilanteen aina ennen uutta toistoa. Jossain 7 minuutin nurkilla jalat meinasi hapottaa, mutta samassa kuulin että jollain kanssanostajalla tipahti kuula lavaan ja päätiin että tämä menee nyt maaliin asti. Täysi 10 minuuttia tuli lavalla oltua ja 59 kertaa työnsin kuulat suorille käsille, Paransin omaa ennätystä 31toistoa! Ei pysty mitenkään kuvailemaan sitä fiilistä, eka kerta täysi erä noin painavilla kuulilla. Äijälän Kari työnsi 32 kilosia 77 kertaa joten isot respectit hänelle!

Työntö sarjamme viimeiset minuutit löytyvät täältä:

Sitten olikin vuorossa Marjon tempaus. Marjo päätti kisapäivän aamuna että hänpä taitaa kokeilla 24kg:n kuulalla. Rennoilla fiiliksillä ilman tavotteita lavalle. Itse asissa tais kyllä jäädä lämmitelykin vähän vajaaksi kun Marjo kuvasi minun ja Karin nostoa videoile. Tällä kertaa lopputulos oli kuitenkin loistava, 62 toistoa 24kg:n kuulalla! Marjon tempaus löytyy täältä: 

Näitten suoritusten jälkeen oli kyllä fiilikset molemmilla niin katossa kun ne vaan voi olla. Siitä lähdin sitten valmistautumaan omaan tempaukseen jonka odotukset eivät olleet korkealla silla noin viikko takaperin loukkaisin oikean käteni töissä. Arvelin vielä aamulla että teen tempauksen vain vasemmalla kädellä. Onneksi Karilla oli hyvää laastariteippiä jolla sain vaurioituneen sormeni korjattua. Vammasta ei sitten ollut haittaa suoritukseen ja pystyin kyllä tekemään suorituksen ihan normaalisti. Tulos oli 70 tempausta joka on 5 vähemmän kuin ennätykseni mutta hyvän työnnön jälkeen ihan tyytväinen olen myös tempaukseen. Kari tempaisi 32kg:n kuulaa 95 toistoa. Videota tempauksesta löytyy täältä:

Loistavissa fiiliksissä päätän kisaraporttini täältä tähän, ohranjyvän kautta:)

-Jani-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s