Marjon neljäs treeniviikko

Neljäs treeniviikko ja samalla neljäs voimaharjoitteluviikko vaati kovasti sekä henkisesti että fyysisesti. Tavallisesti teen kolme viikkoa kovaa ja neljännellä viikolla kevyemmin. Nyt tosiaan oli aikataulujen takia poikkeuksellisesti neljä kovaa treeniviikkoa putkeen. Mutta hyvin sain tehtyä kaikki treenit, erityishuomio jokaiseen treeniin keskittymisessä, ravinnossa ja levossa. Muutenkin on kyllä uni maistunut, aloitin allergialääkkeen kolme viikkoa sitten, hyvin on pysyneet oireet kurissa mutta väsyttää normaalia enemmän. Toivottavasti noita ei tarvitse enää montaa viikkoa syödä!

Ravinnon suhteen ei onneksi tarvitse mietiskellä, meillä syödään aina suunnilleen samoin. Kaikki syö samoja ruokia, viisi kertaa päivässä. Itse tehdään kaikki ruoat, paljon kasviksia ja marjoja. Ennen kuin minut valittiin maajoukkueeseen, mietin että nyt olisi hyvä hetki pudottaa paino seuraavaan -68kg painoluokkaan. Minun paino on siis vuosien varrella tippunut tasaisesti ja nyt olen pari vuotta SM-kisoissa ja kansallisissa kisoissa nostanut -75kg sarjassa. Kansainvälisissä kisoissa kaikki +68kg nostavat samassa painoluokassa ja nyt tosiaan mennään sillä tämä vuosi. Ensi vuonna sitten siihen -68kg painoluokkaan. On kyllä hyvä kun ei tarvitse tässä vaiheessa mietiskellä painoa, onpahan yksi asia vähemmän jännitettävää. Ja haluan sitten kun pudotan painoa niin tehdä sen hallitusti ja hitaasti ilman voimatasojen laskua.

-Marjo

IMG_0180

Coachin corner 🙂

Do dii ensimmäinen jakso kohti EM-kisoja on takana ja erittäin onnistuneesti näin valmentajan näkökulmasta. Kaikki treenit on suoritettu ja niistä on selvitty ilman loukkaantumisia/rasitusvammoja. Hieman upporikasta ja rutiköyhää pelattiin tuon ensimmäisen jakson kanssa, sillä treenit oli varmasti kovimpia mitä Marjo on koskaan tehnyt ja jakso oli 4 viikkoa pitkä normaalin kolmen sijaan. Tämän jakson kovat treenit tulevat kantamaan hedelmää sitten siellä kisassa niillä parilla viimeisellä minuutilla. Tästä nyt lepoviikon ja Kuusamon leiriviikonlopun kautta kohti seuraavaa kolmen viikon rypistystä, ei tuu muuten ihan heleppo oleen sekään…Mut älkää kertoko sitä Marjolle vielä 🙂

-J-

Neljännen viikon voimat tarjosi LVI Suihkonen!

IMG_0007   LVI Suihkonen mainos

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s