Kahdensadan ”haamuraja” rikottu tänään!

Muistan kun viime kesänä asetettiin tavoitteeksi Marjolle maajoukkuepaikka ja + 200 tempaus tulos. Sanoin että alle kahdensadan kunnossa ei mihinkään ulkomaille lähdetä nostamaan. Nyt tilanne on se että pari viikkoa H-hetkeen ja viimeinen täyden ajan testi suoritettu. Hiukan hätäilyä ja jonkin verran huonoja toistoja mutta loppujen lopuksi toistoja yhteensä 204!!!

Ei olla varmoja minkälaisella kuulalla EM-kisoissa nostetaan. Marjo harjoittelee yleensä Compact Fitin kuulalla. Päätettiin tänään kuitenkin koittaa 10min testinosto Spartanin kuulalla jossa ei ole niin tilava kahvaosa, saattaa olla että Bulgariassa tulee olemaan samantyyppiset kuulat.

Kuula ei asettunut yläasennossa aivan yhtä napakasti kuin Compact Fit ja jäi vähän keikkumaan mutta aivan loistava tulos! Marjo on ihan fiiliksissä, tämä tuli juuri oikeaan saumaan tuomaan luottamusta että oikeaan suuntaan ollaan menossa. Nyt on ainakin varmaa että kunnon puolesta +200 tulos EM-kisoissa on mahdollinen.

Tässä nyt on jo useampaan kertaan tullut toistettua että treenejä on kevennetty ja määrä vähennetty. Samalla linjalla jatketaan ja tehdään enää muutama fiilistely harjoitus ennen Varnaa, jossa sitten isketään viimeisetkin tehot pöytään.

Hiukan eri kohtaan kädessä (tai ranteessa) tuli hiertymähaava kuin yleensä… 🙂

IMG_0569

Video tältä päivältä:

https://youtu.be/BSois000ttQ

Marjon EM-kisoja tukemassa:

HAKKIPILKE_logo2_bw_punainen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s