8 yötä kisapäivään.

Kylläpä se on aika rientänyt joutuisasti ja alkaa jo tämän projektin huipennus häämöttää. Koko valmistautumisjakso on sujunut erittäin hyvin ja esimerkiksi tänään tehty treeni osoitti sen että kunto oikeastaan vaan paranee koko ajan. Marjo teki pihalla villasukat jalassa 21-23 pacella aikasarjaa oikein helposti:)

IMG_0595

Pari treeniä tehdään vielä täällä kotosuomessa ja perjantai aamuna sitten lennetään Helsingistä Varnaan. Perjantaina on ohjelmassa punnitus jonka jälkeen onkin sitten vain lepäilyä maanantaihin asti tosin huoltojoukkomme (Jesse ja Olga) varmasti pitävät huolen ettei liikaa pääse laiskottelemaan:) Ainakin hiekkalinnan tekoa on kuulemma ohjelmassa…

IMG_0598

Vielä ei näy Marjossa juurikaan kisajännitystä, päinvastoin taitaapi itsekkin tietää että on nyt parhaassa iskussa mitä koskaan on ollut ja sopivaa itsevarmuutta on kaikessa tekemisessä. On tässä tehty treenejä erillaisilla valmistautumisilla ja eri olosuhteissa. Tällä on pyritty varautumaan muuttuviin tekijöihin joita näissä kansainvälisissä kilpailuissa joskus saattaa ilmetä. Olosuhteista riipumatta treenien pääsarjat on aina sujuneet ohjelman mukaisesti. Ainoa asia mitä on tarvinnut treeneissä tehdä niin hiukan oon toppuutellut ettei ihan miljoona pacella tee sarjoja:)

Tuleva viikko on aika hektinen joten tämä on nyt viimeinen blogiteksti ennen kisoja. Projektin yhteenveto luvassa sitten kisamatkan jälkeen. Muistakaas sitten 13.7. pitää peukut ja varpaat pystyssä!

Eväät harjoitteluun Haapajärven S-Market

IMG_0464

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s