1.viikko diettiä takana

No niin se alkas ensimmäinen dietti viikko olemaan voiton puolella. Homma tuntuu toimivan erittäin hyvin, aloitus painosta hurahti ensin turhat nesteet pois ja nyt viikon aikana tippui 400g. Puntari näytti aamulla 82,9kg. Nälkä on mutta sehän on vain sen merkki että aineenvaihdunta pelaa.

Tärkeintä tässä hommassa on hyvän ateriarytmin säilyttäminen. Itselläni se tarkoittaa sitä että aina kolmen tunnin välein on ateria. Töitähän se vaatii että että rytmissä pysyy, esimerkiksi tänään päivä meni Jessen jalkapallo turnauksessa, Lähtö oli aamulla klo 10 ja takas kotona oltiin puoli seitsemän maissa illalla. Aamulla valmistin kolme ateriaa kylmälaukkuun niin hyvin pärjäsi. Pelipaikalla ollut grillimakkaran tuoksu oli kyllä käydä ylivoimaiseksi mutta sinnittelin kasviksilla ja tonnikalalla:)

Tästäpä se on hyvä jatkaa. Ajattelin ensin että treenien osalta en kauheen tarkasti ohjelmaa suunnittele mutta kylläpä se tuohon paperille vain ilmestyi. Jonkin sortin kuulan heiluttelua kai siinä pitäsi tehdä. Perjantaina tuli kokeiltua miltä 36:set tuntuu ja raskaathan ne oli:)

http://youtu.be/LaF-E4rXLQs

Nyt pitänee painua nukkumaan sillä huomenna olisi vuorossa pesäpalloa junioreilla:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s