2.diettiviikko

Toinen viikko diettaamista takana ja hienostihan tämä homma etenee. Kyllä oli jo välillä aika tiukilla tuon nälän suhteen, kelloa piti tuijotella moneen otteeseen että joko saa syödä:) Mutta nälissään oleminen kyllä tuotti tulosta, -700g oli tullut paino alas viikossa. Nyt  lauantain aamupaino oli 82,2kg. Enisimmäiset 14 päivää mentiin ”tankkaamatta” eli joka päivä syötiin täsmälleen samanlailla.

Tänään 15. diettipäivänä oli sitten ensimmäinen tankkauspäivä. Tankkauspäivänä otan kaloreita joka suhteessa enemmän mutta pääasiallisesti hiilihydraattien määrä on huomattavasti normipäivää enemmän. Tänään tankkaukseen kuului makaroonia, jäätelöä ja leivoksia normi dietti eväiden lisäksi. Varovasti laskien tänään tuli n.4700kcal kun normi diettipäivä on ollut 2700kcal:)

Tästä eteenpäin dietti muuttuu siten että joka 7.päivä tankkaan. Diettipäivät tiukkenee hieman eli n.40g hiilareita lähtee pois huomisesta alkaen, katsotaan ollaanko viikon päästä enää yhtään järissään:)

Tähän mennessä olo on ollut koko ajan erittäin hyvä vaikka nälkä onkin ollut kova. Treenit on kulkenut jopa todella hyvin, keskiviikon ja lauantain treeneissä tekeminen lähenteli jopa parasta mitä se on koskaan ollut. Keskiviikkona tempausta 30kg:n kuulalla 6min ihan ok tahdilla. Tähän olin jopa aika tyytyväinen ja eilen minulle aina niin vaikeaa LC:ä 2x24kg hyvä 6 minsaa. Kuntopiiri taas osoitti sen kuinka huono peruskunto meikäläisellä on mutta eiköhän sekin tästä parane.

Positiivisinta on se että paikat ei ole kauheasti nyt vaivanneet. Jopa oikea polvi jonka kierukassa on repeämä ei ole vihoitellut näissä treeneissä.

Mutta nyt lepäämään että jaksaa taas huomenna olla nälissään:)

-J-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s