Diettiä takana 5 viikkoa

Lauantaiaamu ja jännityksellä puntarille. Aamupaino 80,5kg eli -400g oli taas viikon aikana karissut pois. Otinpas ihan väli valokuvan vertailun vuoksi.

tässäpä ensin lähtötilanne:

IMG_1394

Ja sitten tämän aamun selkä kuva:

IMG_1639

Että näin. Omasta mielestä homma on edennyt oikein kivasti vaikka nälkä on kyllä ollut ihan huikea! Aamusta sitten ajeltiin ouluun ja siellä menin inbody mittaukseen. Tässäpä kuva tuloksista:

IMG_1661

Eli laitteen mukaan äijän rasvaprosentti ois 10,4. En tiedä sitten minkä verran luotan tuohon laitteeseen mutta pakkohan tuohon on kohtuu tyytyväinen olla. Paikka jossa mittaus tehtiin on oulun limingantullin prisman apteekki. Siinä vaan heräsi epäilykset kun kotona puntari näytti 80,5 ja söin aampupalan ja siitä pari tuntia niin tuo laite näytti painoksi 79,9kg.

Edellisen kerran mittaus tehtiin juuri samalla laitteella lokakuussa 2014 silloin painoin 90,9 ja rasvat oli 16,3. Siitä tilanteesta on koneen mukaan hävinnyt lihasta 2,6kg ja rasvaa 8,4kg.

Eipäs siinä hommaa jatketaan sillä alunperin tavoite oli päästä alle 10 rasvoihin ja tässähän on vielä 7 viikkoa diettiä jäljellä joten hyvillä mielin eteenpäin. Hauskinta on että treenitkin kulkee koko ajan paremmin. LC täkin pystyy tekeen jo 30 kilosilla ilman selkäkipuja ja dipissä tuli taas PR kun 32,5kg lisäpainolla tein 8 toistoa.

Tänään onkin sitten herkuteltu oikein kunnolla ja tankattu kehoon enrgiaa, kävin tuossa iltapalan jälkeen puntarilla niin lukema oli 83,8 eli 3,2kg nousua päivän aikana (ja kaikki lihasta:)).

Vaan nyt nukkumaan ja kohti ensi viikkoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s