8. dietti viikko

Näinpäs on saatu kahdeksan viikkoa täyteen tätä nälkäkuuria. Tänään puntari näytti 78,1

IMG_1713

Eli äärimmäisen hyvin toimi diettiin tehdyt muutokset. Viime viikolla oli ihan järkyttävä nälkä aina aterioiden välillä mutta juuri jaksoi aina seuraavalle ruualle. Viime viikko oli siinä mielessä kyllä loistava että sain joka yö nukuttua erittäin hyvin. Kyllä tuo unen määrä vaikuttaa aivan älyttömästi jaksamiseen ja yleensä koko kehon toimintaan.

Alunperin oli tarkoitus vetää 12 viikon dietti ja tavoite oli alle 10% rasvat. Nyt kahdeksan viikon jälkeen tuo tavoite on saavutettu ja nyt mietin tuossa että vieläkö jatkan kuihtumista vai joko höllätään vähän. Voin nimittäin suoraan sanoa että viime viikollakin lähes joka päivä tuntui siltä että kyllä tämä hullun homma saa nyt riittää:) Mutta kuitenkin onneksi tuo peilikuva on alkanut näyttää siltä että rasvaa on kropasta lähteny niin se on aina motivoinut seuraavaan päivään. Tänään sitten on tankattu jo aamusta ihan kunnolla ja energiat on sen verran korkeella että eikohän tässä vielä se neljä viikkoa kuihduta ja sitten ruetaan syömään taas vähän reilummin.

IMG_1728

Pikkuisen siellä jo suonetki rupee näkymään:)

Se täytyy kyllä sanoa että tämä dietti kyllä opettaa tuntemaan oman kehonsa ja sen toiminnan. Samoin huomaa kuinka pienet asiat ravinnossa vaikuttavat kehon toimintaan ja omaan hyvinvointiin. Aika hyvin on itselle sopivat konstit löytynyt ja samoin muutaman asiakkaan kanssa on erittäin hyviä tuloksia syntynyt. mm. Terhin dietti onnistui erittäin hyvin, 16 viikon aikana rasvaa paloi useita kiloja ja lihasmassa pienentyi vain puoli kiloa. Kokonaispudotus taisi olla 10kg.

Ei se diettaaminen niin vaikeeta ole kun vain pysyy tiukkana itsensä kanssa. Tankkauspäivät auttaa aina jaksamaan. Itsellä on tänään mennyt mysliä,puuroa,suklaalevy,ranskalaisia, lenkkiä, lihapiirakoita ja jäätelöä ja vielä pitäis pari ateriaa syödä:))

Nooh, huomenna onkin sitten taas tiukka arki ja varmaan nälkä…

-J-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s