Fiiliksissä

Hellou! taas on pari viikkoa tahkottu raudan ääressä… Jännästi tää joulun jälkeinen massakausi lähteny käyntiin. Normi arkipäivänä uppoaa 7 ateriaa päivässä, viikonloppuisin aterioita on viisi ihan sen takia että nukun enemmän:) Nii jännää tässä on se että paino on tippunu 1.5kg kahden viikon aikana!  Nooh, nyt on hyvä ateriarytmi ja hiilaritkin alkanu imeytymään joten nostetaan pikkasen kaloreita ja otetaan kreatiini mukaan kuvioihin niin eiköhän se maha ala kasvamaan:)

Treenit on kulkenu kyllä aivan loistavasti, esimerkiksi viime torstain jalkareeni oli paras mitä oon tässä oman salin aikana tehny. Se on vaan käsittämätön fiilis ku loppuviikosta on jo töistä aika uupunu ja meet salille pamautat kyykyssä sarjaenkkoja:) Kyllä se vanhaki välillä innostuu:)

Meikäläinen on aina ollut hyvin fiilis treenaaja, jotenki tuntuu että nykyään onnistuu paremmin kääntää se treenimoodi päälle ja myös kääntää se pois treenin jälkeen. Mä haen sen fiiliksen musiikin kautta, siksipä hiimailen luurit korvilla aina reenatessa. Mä oon monesti sanonu että mulle hyvä musiikki tuo ainakin 20% lisää tehoja treeniin ja väittäisin että joinakin päivinä vieläkin enemmän. Enpä oikein pysty kuvailemaan sitä tunnetta mikä tällä hetkellä itellä on ku pääsee salille mutta toivoisin että jokainen treenaaja kokisi joskus samoja fiiliksiä, on vuan nii hianoo!!!

Tuossa yks esimerkki biisi mikä luureissa soi, välittömästi on rauta kevyttä!!!

Näihin tunnelmiin tällä kertaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ny sauna palamaaaan

-J-

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s