Kevään sääennuste

Viikkopa vierähti nopeasti ja tuossa viikonloppuna käytiin kahvakuulaurheilun SM kisoissa Tampereella. Niistä tulee blogiin juttua ensi viikonloppuna.

Itsellä mennä viikko oli tosiaan ensimmäinen 12 viikon projektista jossa kaikki eväät menee puntarin kautta ja haetaan vähän tiukemalla otteella potkua lihaskasvuun. Ensimmäisen viikon jälkeen fiilikset on tosi hyvät, reenit kulkee mainiosti ja tuntuu että keho toimii hyvin.

Ehkä isoin vaikutus on kuitenkin korvien väliin sillä nyt tietää varmasti saavansa tarpeeksi ravintoaineita jotta lihaskasvua voisi tapahtua ja aterioiden ajoitukset päivän rasituksiin on myös kohdallaan.

Treeneissä mennään perinteisellä push/pull jaolla eli yläkroppa jaetaan kahteen treeniin vetävät ja työntävät lihakset omina päivinä ja jalat sitten omana päivänä kokonaisuudessaan. Lisäksi lihashuoltoa pyrin nyt tekemään päivittäin. Treeneissä jatkan sekoboltsi systeemillä eli ihan fiiliksen mukaan välillä itselle isoilla painoilla ja välillä pumpaten pienillä painoilla mutta sitten että esim.puolen vuoden päästä pitäisi kuitenki yleinen voimatasokin olla parempi kuin nyt. Lihastuntuma on kuitenki se pääjuttu joka treenissä.

Tällä mennään nyt eteenpäin ja mitä tuohon otsikkoon tulee niin luvassa on lihaskasvua ja rasvan palamista😀💪

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s