Treenit jatkuu

Lauantaina aamupaino oli 72,6kg. Tämä -200g/vko onkin noin tahti missä haluan pysyäkin. En halua että tippuu liian pian, ei haittaa vaikka ei tippuisi joka viikko ollenkaan. On kuitenkin niin erilaista treeniä minulle kuin koskaan ja toivon että nyt oikeasti sitä lihasta jäisi. Ja hyvin on riittänyt energiaa treenaamiseen!

Tässä liikket mitä teen:

1.päivä:

Kyykky, yhden jalan prässi, reisikoukistus istuen, askelkyykky, pohkeet istuen, voimapyörä 3×10

2.päivä:

Mave, kulmasoutu käsipainoilla, ylätalja kapea vastaote, pystypunnerrus seisten, pystysoutu, vipunostot sivulle, jalkojen nosto riipusta 3×10

3.päivä:

Vinopenkki, flyes vinopenkillä, dippi penkiltä, ojentajat taljassa, hauiskääntö tangolla, scott-hauiskääntö, lankku 3x2min

Eka viikolla sarjoja 3×6, toka viikolla 4×15. Lämmittelyksi 1. ja 2. päivänä 14kg kuulalla: OAJ oik, OAJ vas, tempaus oik, tempaus vas 12min yhteensä, kädenvaihdot 1min välein.  3. päivänä LC 2x8kg 12min 10rpm (toivon että saan tehtyä LC suorituksen suomalaiseen kahvakuulavirtuaaliliigaan ennen vuoden loppua)

Viime viikolla mietin että oli hankalaa valita painoja noinkin lyhyeen sarjaan kuin 6. Mutta nythän se vasta olikin haastavaa kun piti tietää millä saisi tehtyä 4×15! Käytännössä otin melkein jokaiseen liikkeeseen aluksi liian ison painon… Mutta eipä siinä mitään, otin vaan sitten aina seuraavalle sarjalle pienemmän ja pienemmän painon. Hyvin sain tuntuman kaikkiin lihaksiin. Selkähän se on minulla se paikka mitä on helpointa treenata, senpä vuoksi minun onkin tärkeää sitten paremmin keskittyä muihin lihasryhmiin. Ensi viikolla jatketaan treeniä noilla lyhyemmillä sarjoilla.

Hyvillä fiiliksillä uuteen viikkoon! -Marjo-20161125_121620_20164-1

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s