Huippu treeniviikko

No nyt oli kyllä hyvä treeniviikko! Olen treenannut, syönyt ja nukkunut hyvin. Nyt tällä neljännellä treeniviikolla on lihakset alkaneet kunnolla vastata treeniin. Aivan kuin olisivat vasta nyt heränneet siihen että mitä minä niiltä pyydän 🙂 Ja nyt kun on näin hyvät fiilikset niin onkin sitten aika kevennellä ensi viikolla…

Teen myös ensi viikolla LC 2x12kg (tai 2x14kg) suorituksen kahvakuulaurheilun virtuaaliliigan kisaan. Tässä vuoden aikana on ollut kolme eri lajia ja  osallistua voi lähettämällä videon suorituksesta. Kovin hyvää tälle suoritukselle ei lupaa nämä minun hyvin menneet punttitreenit, saattaa olla lihakset vähän jumissa. Mutta koska muutenkin kevennän treenejä niin eiköhän ne ehdi vähän palautua että jotain saisin tehtyä.

OYS:sta tuli kirje jossa kerrottiin että kontrolliaikaani on jouduttu siirtämään tammikuulle lääkärivajeen vuoksi. Kyllä kai tähän epävarmuuteen pikkuhiljaa tottuu tai ehkä alan vaan paremmin hyväksymään sen etten voi tehdä kovin pitkälle meneviä suunnitelmia. Nyt treenaan vaan mikä hyvälle tuntuu!

Ensi viikolla olen salilla ma-ke klo 9-19. Tulkaahan käymään juttusilla ja treenaamassa!

T.Marjo

20161213_132637_26491-1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s