Kevyt viikko ja Joulu-LC

Viime viikolla tein muutaman kevyen treenin ja aerobista treeniä. Torstaina 22.12. aamupaino oli 72,2kg. Perjantaina tehtiin sitten Janin kanssa suoritukset kahvakuula virtuaaliliigaan.

Janin oli tarkoitus tehdä LC 2x16kg mutta salilla olikin vain eriparikuulat, niin päätyi tekemään 2x20kg. Ja tätähän Jani ei siis ole treenannut viime aikoina ollenkaan, joten tulos 57 toistoa oli kyllä hyvä!

Minä taas päädyin tekemään 2x14kg kuulilla. Ja treenasin tätä varten tasan neljä kertaa 🙂 Neljän viikon aikana lämmittelyssä 1xvko 12min 2x8kg kuulilla 8-10rpm. Muistelin että minun enkka näillä on alle 80 (oli muuten nyt kun katoin niin 81!) että lähden kuitenkin sillä turvallisella 8rpm tahdilla. Ja suht kevyestihän tuo meni. Rinnalleveto on huono mutta työntö sujuu suht ok.

Jännä, en muistanutkaan miten näissä aikasarjoissa ehtii miettiä niin paljon… Neljässä minuutissa: Ei he…tti tää on raskasta, no jos tuonne viiteen minuuttiin jaksaa. Viidessä minuutissa: Miksi ihmeessä mä näillä lähdin tekemään, ei mene edes kuutta minuuttia. Kuudessa minuutissa: Edelleen raskasta, no jos puoli minuuttia vielä. Seitsemässä minuutissa: No nyt jo näin pitkällä, ei kyllä kannata lopettaa enää, mutta raskasta on. Ja loputtomiin tämmöstä 😀 😀

Mutta tosi tyytyväinen olin tulokseen ihan senkin vuoksi että tuohon ei edes tarvinnut riuhtoa, tekniikka pysyi hyvänä loppuun asti. Ensi kerralla noilla tavoite onkin sitten täysi 100! Itse asiassa jos olisin tiennyt tämänhetkisen kuntoni niin olisin lähtenyt tekemään tuota 9rpm. Noo, onpa parannettavaa.

Mutta nyt on sitten joulu syöty ja levätty. Tänään jatkuu treenit!

Huomenna ke 28.12. olen toimistolla klo 9-11. Tulkaahan käymään!

T. Marjo

img_20161227_112601

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s