Vuosi 2017

Piiitkästä aikaa minäkin rupesin häröileen tällä blogi saralla. Kovasti on kaikenlaista puuhastelua tässä ollut ja arvelin tuossa viime vuonna että omat liikunnat saa jatkossa olla ihan kuntoilua eri muodoissa ilman sen kummempia tavotteita.

Nytpä on kuitenkin taas kahvakuulaurheilu ruennut sen verta paljon polttelemaan että on jo pitänyt ihan treeniohjelmakin tehdä. Treeniohjelmaa tehdessäni muistin Pyykkösen Kallen viisaat sanat ”kun teet itselle ohjelmaa vähennä valmiista ohjelmasta 20% ja nuku yön yli ja vähennä toiset 20%”. Tätä ohjetta noudattaen olen pikkuhiljaa palaillut kuulatreenien pariin. Kolme kertaa viikossa tuleepi lajitreeniä tehtyä ja nyrkkisääntönä on että treeniaika on max 60min joka jaetaan siten että 15min liikuvuusharjoitteita, 5-10min lämittelynostoja kuulilla, 20min lajiharjoitus, 10-15min oheisliikkeitä punteilla/kuulilla. Mikäli aika on tiukilla (niinkuin mulla yleensä on) niin leikataan sitten treeniä oheisliikkeistä EIKÄ alkulämmittelystä kuten joskus on tullut tehtyä…

Pikkuhiljaa tässä ruuvataan itseä parempaan kuntoon ja kyllä tässä sillä mielellä ollaan että tänä vuonna tehdään se kuuluisa comeback nostolavoille. Se että missä ja milloin se tapahtuu niin en vielä tiedä enkä oikeastaan ole miettinytkään mutta tänä vuonna joka tapauksessa.

ps. älkää ottako linkkiä vakavasti;)

-Jani-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s