Urheilua jos vaikka minkälaista!

Hups! taas ehti vierähtää pari viikkoa ettei kerennyt tänne kirjoittelemaan mutta käydäänpä nyt läpi hieman mitä on tullut touhuttua.

Valokuva

Yleisurheilun viikkokisoista lapset nappasi pari mitallia. Olga oli pallonheiton 1. ja Jesse kolmiloikassa 2. 

Jalkapalloa pelattiin kokkolassa Kiilojen F8 junioreiden porukalla, sieltä saaliina oli paljon kokemusta (tappioista).

Tänään sunnuntaina oltiin sitten kahvakuulaurheilu kilpailuissa Konnevedellä jossa Marjo teki komeasti oman ennätyksensä ja sijoittui 2.sijalle (Kuvassa oikealla.)

Valokuva

Omat treenit on kulkenut jo ihan kivasti. Ennen keskiviikon treeniä puntari näytti 91,2

Valokuva

Keskiviikkona olikin vuorossa (rinta) olkapäät ja ojentajat. Rinnalle pystyi tekemään smithissä 30kg:lla 5x20reps ilman pahempia kipuja:) Olkapäille punnerrukset täytyy vielä ottaa tosi varovasti mutta vipareita pystyy jo tekemään ihan normaalisti

 

Hyvin sai hartiat pumppiin!

Valokuva

Aiemmin tuossa kirjoittelin että tuon loukkaantumisen myötä yritän ottaa käyttöön enemmän volyymitreeniä mutta jostain kumman syystä kun paikat on vähänki parempana niin tässä kuluneella viikolla palauduttiin jo vanhaan metodiin tosin hieman soveltaen. Eli mentiin siten että 1-3x15reps lämmpäriksi ja sen jälkeen yksi tai kaksi kovaa sarjaa loppuun asti. Välillä kovissa sarjoissa oli pakkotoistoja ja väliin tehtiin pudotus- tai supersarjoja.

Huomasin että tuossa volyymi treenissä alkoi venyä treenien kestot turhan pitkiksi ja näin vanhana ei jaksa enää turhan kauan painojen kans heilua joten jatketaan LESS IS MORE menetelmän käyttöä.

Aamupaino on tällä hetkellä 88,8-90kg joten ihan aikataulussa ollaan. Nyt koitetaan tästä eteenpäin syödä sellaisella pienellä plussalla. Jos vaikka 2-3kg sais vielä jouluun mennessä lisää niin ois ihan ok.

Näillä mennään eteenpäin ja yritetään nyt palata taas päivittelemään tätä blogiakin viikon välein mikäli tältä kaikelta urheilulta vain ehtii!

ps. Saksa voittaa futiksen mestaruden:) 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s